13/10/2021

Online MeetUp

Online MeetUp – IT kompanija Simple Task

 

Da li želiš da postaneš deo tehnološke transformacije i da svojim veštinama utičeš na savremeni svet oko sebe? – Na pravom si mestu!

 

Iskoristi ovu priliku da naučiš nešto novo o poređenju relacijskih (SQL) i nerelacijskih (NoSQL) baza podataka od našeg kolege Vuka. On će kroz praktične primere podeliti s tobom kakve sve baze postoje, prokomentarisaće neke zanimljive “storage engine”- e i otkriće ti benefite korišćenja ovih baza. Vuk je svoj put počeo u Simple Task-u kao praktikant, a danas je važan član našeg tima i mentor studentima. 

 

Na MeetUp-u ćeš imati mogućnost da saznaš i sve informacije o stručnoj praksi iz prve ruke od kolege Vuka, a na svaki upit o konkurisanju, selekciji i samom procesu prakse odgovoriće ti Katarina iz HR-a. 

 

Za učešće na Online MeetUp-u, koji će se održati 20. oktobra u sredu u 17h možeš se prijaviti putem ovog formulara, a mi ćemo ti na mail poslati link za pristup. Prijava je obavezna za prisustvovanje na događaju, a poslednji dan za registraciju je 19. oktobra. Mogu se prijaviti samo studenti završnih godina sa FTN i PMF u Novom Sadu i sa Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu.

 

Vidimo se! 🙂